Rólunk2018-06-26T05:54:47+00:00

Szeretettel köszöntelek a Bóna Méhészet weboldalán!

Bóna Zoltán vagyok, feleségemmel, Bóna Zoltánné Marival és négy gyermekünkkel, Angélával, Szilvával, Zoltánnal és Dáviddal vezetjük közösen családi gazdaságunkat.

Méhészetünket Kecelen található, tanyánk a Kiskunsági Nemzeti Park területén helyezkedik el. A gondos választás nem véletlenül esett erre a csodálatos helyre, hiszen így méhlegelőink jelentős részét természetvédelmi oltalom alatt álló területek adják. Mézeink kiválósága szakértelmünkön túl ennek is köszönhető.

Családi vállalkozásunk termékköre gyermekeink segítségének köszönhetően folyamatosan bővül, így a méz és egyéb méhészeti termékek mellett megtalálhatóak kínálatunkban a mézes lekvárok, szörpök, valamint szárított gyógynövények és 2016 óta kézzel készített mézeskalácsok is.

Nálunk mindig a minőség az első, és nem a mennyiség! Ennek a szemléletnek köszönhetően számos elismerésben részesültünk az elmúlt évek alatt: nemzetközi versenyen aranyéremmel díjazták termékeink minőségét, de nekünk ítéltek oda OMÉK élelmiszer díjat, ÉV MÉZE elismerést, több országos I. és II. helyezést, arany, ezüst és bronzérmek sokaságát és nem utolsó sorban Bács-Kiskun megye szörpje elismerést.

Ezek és a szakmai szeretet és alázat a garancia arra, hogy nálunk minőségi termékeket találsz, legyen szó mézről, szörpről, lekvárról vagy bármi másról, ami a családi gazdaságunk terméke.

Termékeink mellett szakmai munkánkat is több alkalommal elismerték, hiszen bekerültünk a keceli és megyei értéktárba és gazdaságunk lett 2016-os évben Kecel Év Vállalkozása, valamint megkaptuk a Nemzeti Parki Termék védjegyet is.

2014 óta méhanyaneveléssel is foglalkozunk államilag ellenőrzött méhanyanevelő telepünkön, ahol szintén a minőségre törekszünk.

Termékeinkkel és velünk találkozhatsz Bács megyei rendezvényeken, OMÉK-on, de szerte az ország bármely pontján összefuthatsz velünk.

Üdvözlettel:

Bóna Zoltán
méhész